Workshop WERKelijke Talenten

In deze workshop maak je kennis met de 10 drijfveren die leiden naar je WERKelijke Talenten. Deze zienswijze is uniek in Nederland en trekt steeds meer belangstelling. En dat is niet zomaar. Er wordt niet gekeken waar je staat maar waar je potentieel ligt. met die kennis in handen, zijn duurzame ontwikkelingen mogelijk. Je gaat verder dan waar je tot nu toe gekomen bent.

Het is een heldere en toepasbare manier van kijken en omgaan met drijfveren. Je ontdekt daarmee snel en doeltreffend, welke route jou succes oplevert. Succes dat van nature bij je past. Want drijfveren is het verhaal van je natuurlijke behoeftes. En als je die herkent, heb je kennis in handen die je in staat stelt om energie te krijgen van je werk en gemak te ervaren bij wat je doet. Drijfveren zijn je succes!

Inzicht in je drijfveren en je aanleg lost conflicten en blokkades op, leert je inzien waarom je bepaalde reacties hebt en welke werkstijl bij je past. Je drijfveren wijzen je de weg, ook in de samenwerking met anderen. Het volgen van je drijfveren, is de meest natuurlijke weg om te doen waar je voor in de wieg gelegd bent. En dat levert je de meeste energie op.

Datum:

zondag 11 maart

Inloop vanaf 10.00 uur. Aanvang: 10.30 uur.
Afsluiting: 15.00 uur.
Contante betaling bij binnenkomst: € 17,50, inclusief lunch.

Het kan heel prettig werken om samen te komen, met een collega of partner. Drijfveren komen tenslotte pas tot leven door de onderlinge uitwisseling! In dat geval betaal je elk € 15,-

Locatie: In Onna, tussen Steenwijk en Giethoorn: TORI

Ja, ik wil hier meer van weten en geef me op voor de workshop!